Livet er bedre i farger!

Jeg har en uhøytidelig liten utfordring til deg denne høsten!

Min lille slogan (om man kan kalle det det) er Livet er bedre i farger, lag en quilt!

Så utfordringen til deg er - lag en quilt hvor det står ”Livet er bedre i farger”. Du kan velge om du vil ha med ”lag en quilt”. Om du vil male teksten, quilte den, eller applikere den slik jeg har gjort, er opp til deg. 

Det andre kravet er - den skal lages av rester! Størrelsen bestemmer du selv - et sted mellom mugrug og pute er vel innafor mht. tidsfristen:) 

 

I 2020 har jeg valgt nettopp RESTER som tema for utfordringen, og premien er en gratisbillett til Restefesten! Klikker du på ikonet under, finner du mer informasjon om, og forhåndspåmeldingen til denne.

Det ferdige prosjektet ditt skal postes iht reglene på Facebook og/eller Instagram i perioden 20-22.11. Poster du begge steder, får du to lodd i trekningen. Og - har du postet begge steder og er den som vinner, får du en ekstra billett som du kan gi til en venninne. Har du allerede betalt for Restefesten når vi kommer til trekningen, refunderer jeg betalingen din!

 

Du signer deg opp for Livet er bedre i farger ved å klikke ikonet under. Reglene for utfordringen får du tilsendt i bekreftelsesmailen. Der finner du også link til en nedlastbar liten e-bok om hvordan du enkelt kan lage din egen tekstapplikasjon.

 

Livet er bedre i farger-puten min er sydd sammen av rester. Annenhver stripe er sydd sammen av 2 1/2" brede biter, og resten er i ymse bredder. Teksten var opprinnelig oransje, men den ville være mer rosa. Jeg farget bokstavene med en rød Promarker penn før quilting, så nå er de i hvertfall rødoransje:)

Livet er bedre i farger, lag en quilt - og meld deg på her!

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Trenger du litt inspirasjon til å komme igang igjen?

 

Påmeldingen finner du under Arrangementer!

Ler mer frihåndsquilting!

Påmelding under Arrangementer!

Bli tryggere på å velge stoff!

Påmelding under Arrangementer!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode