Mrs Moen Lørdagsløper

Lørdagsløperen gikk av stabelen på lørdag med en flott gruppe med ivrige quiltedamer. Fikk du den ikke med deg, er den fremdeles tilgjengelig gjennom Facebookgruppa til Lørdagsløperen.

Løperne blir helt forskjellige; her er mine to modeller - samme fremgangsmåte med helt forskjellig resultat! Alt du trenger er noen stoffstriper, og litt tid ved symaskinen! Om det blir en vårløper, juleløper eller 17. mailøper, kommer an på stoffvalget. Eller, når du først er i gang, hvorfor ikke lage flere til julegaver!

Lørdagsløperen lages med enkle teknikker som gir en kul effekt. Du kan variere den i det uendelige med stoffer, plassering av valører, og i bredde og lengde. Og, ekstra kjekt, den kan brukes som blokker i større arbeider, eller deles opp til puter og dekkebrikker!

Hele prosessen er filmet, trinn for trinn. Videoene er nummerert og lagret i gruppa, slik at du kan se dem så mange ganger som du vil.

Workshopen koster 49 pr deltager som betales via VIPPS eller PayPal, og passer for alle. Når betalingen er registrert, mottar du materiallisten med link til Facebookgruppa, og så er det bare å gå igang.

Du melder deg på ved å klikke på ikonet under:)

Velkommen på workshop:)

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på kreative ettermiddager!

Påmelding under Arrangementer!

Velkommen til årets hyggeligste juleforberedelser!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode