Uansett hva du kaller lysten eller trangen til å sy; så er det et faktum at denne driven som får deg til å gå løs på prosjekt etter prosjekt, ikke er konstant. De fleste av oss kan finne det vanskelig å komme i gang igjen etter en pause, enten det er sommerferier, sykdom eller god, gammeldags kjedsomhet.

Enten du kaller det sytørke, eller at du har mistet inspirasjonen - kan du miste den, kan du finne den tilbake.

 

Sytørkekuren er et prosjekt for deg som trenger inspirasjon og et lite kick bak for å komme igang i gjen, uansett av hvilken årsak.

Som deltager i Sytørkekuren, får du f.o.m. uke 45 tilgang til e-boken Sytørkemidler, en liste med mine 25 beste triks som alltid får meg igang igjen. Dennes sendes ut i nyhetsbrevet mitt 05.11, og er deretter tilgjengelig i Biblioteket. Når du melder deg på Sytørkekuren, blir du automatisk en del av dette.

Sytørkekuren er helt gratis, og du bruker bare ting du har liggende. Vi skal jobbe oss gjennom flere prosjekter, og du velger selv hvor langt du vil følge med! Det jeg kan gi deg er inspirasjon til å sy, men jeg kan ikke love at du er kurert etterpå:)

Du melder deg på her!

 

Vi starter opp helt forsiktig, og først ut er Sytørkeblokka! Denne er en av mine favoritter, og sendes ut via mail med superenkle, korte oppgaver som du skal gjennomføre over noen dager. På slutten har du en ferdig blokk - og - kanskje lyst til å lage noen fler eller noe mer:)

Når vi er ferdig med en del, går vi videre til neste. Foreløpig er det lagt opp til 4 forskjellige deler.

Når du først er i gang, blomstrer kreativiteten og sygleden før du vet ordet av det!

 

Du kan godt være med selv om du syr hver eneste dag:)

Meld deg på Sytørkekuren; klikk på ikonet under og kom igang!

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Trenger du litt inspirasjon til å komme igang igjen?

 

Påmeldingen finner du under Arrangementer!

Ler mer frihåndsquilting!

Påmelding under Arrangementer!

Bli tryggere på å velge stoff!

Påmelding under Arrangementer!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode