Avslutning 

Trodde du at tradisjonell lukkekant var den eneste godkjente måten å avslutte en quilt på? Heldigvis er det ikke sånn, det finnes mange andre måter å avslutte kantene på.

Du trenger passord for å komme inn i Mrs Moen sitt Bibliotek. Passodet finner du nederst i nyhetsbrevene mine. Er du ikke allerede medlem, melder du deg på her.

 

* Du finner hvordan jeg syr vanlige lukkekanter i  Lukkekantvideoen min her . Foretrekker du heller tekst og bilder, finner du eboken Lukkekant i Biblioteket her.

* Og videoen min om hvordan jeg lager Skjult lukkekant finner du i Biblioteket her. Dette er en veldig kjekk teknikk som egner seg til mange typer quilter.

* En av mine favoritter til å avslutte løpere på, er vrengsying. Det er kjapt og enkelt, og du trenger ikke noe ekstra stoff. Et valg mindre å ta på veien til ferdig prosjekt:) Du finner hvordan jeg gjør det i Hurtigløpervideoen.

* I e-boken Kant av bakstykke, viser jeg hvordan du kan lage ramme/lukkekant av bakstykker i raknefrie stoffer. E-boken er lastet opp i Biblioteket.

* I boken min, Gledesspredere, finner du eksempler på mange forskjellige avslutninger - alt fra sikksakkanter, til silkebånd. Boken kan du bestille av meg:)

* Har du flere, mindre prosjekter og lyst på et større? Du kan fint skjøte sammen flere ferdig quilta prosjekter med Quilt as you go-metoden. Skjær dem til samme størrelse, eller sy dem sammen som et puslespill. Du finner e-boken min i  Biblioteket her 

* Vil du henge quilten din på veggen, finner du Ermevideoen i Biblioteket her.

 

Puter er mine absolutting å lage, og en veldig enkel måte åvslutte prosjekter på.

* Du finner hvordan jeg syr putene mine i Skjult glidelås-videoen min i Biblioteket her.

* Og hvordan jeg syr putevar (til sengeputer) i e-boken Putevar i Biblioteket her.

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på kurs i ren quilteglede søndag 25.09.22!

Klikk på bildet, og les mer!

Bi med på årets kjekkeste og mest avslappende sommerjobb!

Klikk på bildet, og les mer!


 

 

Et årsprosjekt inspirert av norske tradisjoner. 

Klikk på bildet, og les mer!!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode