Avslutning 

Trodde du at tradisjonell lukkekant var den eneste godkjente måten å avslutte en quilt på? Heldigvis er det ikke sånn, det finnes mange andre måter å avslutte kantene på.

Du trenger passord for å komme inn i Mrs Moen sitt Bibliotek. Passodet finner du nederst i nyhetsbrevene mine. Er du ikke allerede medlem, melder du deg på her.

 

* Du finner hvordan jeg syr vanlige lukkekanter i  Lukkekantvideoen min her . Foretrekker du heller tekst og bilder, finner du eboken Lukkekant i Biblioteket her.

* Og videoen min om hvordan jeg lager Skjult lukkekant finner du i Biblioteket her. Dette er en veldig kjekk teknikk som egner seg til mange typer quilter.

* En av mine favoritter til å avslutte løpere på, er vrengsying. Det er kjapt og enkelt, og du trenger ikke noe ekstra stoff. Et valg mindre å ta på veien til ferdig prosjekt:) Du finner hvordan jeg gjør det i Hurtigløpervideoen.

* I e-boken Kant av bakstykke, viser jeg hvordan du kan lage ramme/lukkekant av bakstykker i raknefrie stoffer. E-boken er lastet opp i Biblioteket.

* I boken min, Gledesspredere, finner du eksempler på mange forskjellige avslutninger - alt fra sikksakkanter, til silkebånd. Boken kan du bestille av meg:)

* Har du flere, mindre prosjekter og lyst på et større? Du kan fint skjøte sammen flere ferdig quilta prosjekter med Quilt as you go-metoden. Skjær dem til samme størrelse, eller sy dem sammen som et puslespill. Du finner e-boken min i  Biblioteket her 

* Vil du henge quilten din på veggen, finner du Ermevideoen i Biblioteket her.

 

Puter er mine absolutting å lage, og en veldig enkel måte åvslutte prosjekter på.

* Du finner hvordan jeg syr putene mine i Skjult glidelås-videoen min i Biblioteket her.

* Og hvordan jeg syr putevar (til sengeputer) i e-boken Putevar i Biblioteket her.

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Utfordringen for 2023: 

På rekke og rad

Klikk på bildet, og les mer!

Lær frihåndsquilting!

FRI nettkurs

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Bli med på

Vårmysteriet 2023!

Klikk på bildet for å lese mer!

 

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode