Topper 

* Baste mange topper når du først er i gang. Å lage til 4 bakstykker tar ikke 4 ganger så mye tid som ett. Bruk alle sikkerhetsnålene/knappenålene du liggende. Inviter gjerne en venn hvis du synes det er kjedelig. Alt blir kjekkere i godt selskap. Og, når alle nålene dine er okkupert, gir det deg et ekstra spark bak til å frigjøre noen av dem til andre prosjekter.

* Lag metervis med lukkekant som kan passe til mange topper. Stripete og sort/hvite stoffer passer til det meste. Har du mye lukkekant til overs, er scrappy lukkekant en perfekt touch til tepper i glade farger.

* Lær å sy lukkekant med maskin. Min favorittmetode er å sy lukkekanten på forsiden og tråkle den på baksiden slik jeg pleier – og, istedenfor å sy for hånd på baksiden, sy en dekorsøm, eller couche den fast med bomullsgarn, fra forsiden. Du finner lukkekantvideoen min her.

* Lær, og øv deg på, nye måter å quilte på. Da har du fokuset på noe som er kjekt istedenfor det å bli ferdig med de gamle greiene. Du finner masse quiltetips under Quilting her.

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Utfordringen for 2023: 

På rekke og rad

Klikk på bildet, og les mer!

Lær frihåndsquilting!

FRI nettkurs

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Bli med på

Vårmysteriet 2023!

Klikk på bildet for å lese mer!

 

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode