Topper 

* Baste mange topper når du først er i gang. Å lage til 4 bakstykker tar ikke 4 ganger så mye tid som ett. Bruk alle sikkerhetsnålene/knappenålene du liggende. Inviter gjerne en venn hvis du synes det er kjedelig. Alt blir kjekkere i godt selskap. Og, når alle nålene dine er okkupert, gir det deg et ekstra spark bak til å frigjøre noen av dem til andre prosjekter.

* Lag metervis med lukkekant som kan passe til mange topper. Stripete og sort/hvite stoffer passer til det meste. Har du mye lukkekant til overs, er scrappy lukkekant en perfekt touch til tepper i glade farger.

* Lær å sy lukkekant med maskin. Min favorittmetode er å sy lukkekanten på forsiden og tråkle den på baksiden slik jeg pleier – og, istedenfor å sy for hånd på baksiden, sy en dekorsøm, eller couche den fast med bomullsgarn, fra forsiden. Du finner lukkekantvideoen min her.

* Lær, og øv deg på, nye måter å quilte på. Da har du fokuset på noe som er kjekt istedenfor det å bli ferdig med de gamle greiene. Du finner masse quiltetips under Quilting her.

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på kurs i ren quilteglede søndag 25.09.22!

Klikk på bildet, og les mer!

Bi med på årets kjekkeste og mest avslappende sommerjobb!

Klikk på bildet, og les mer!


 

 

Et årsprosjekt inspirert av norske tradisjoner. 

Klikk på bildet, og les mer!!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode