Jeg koste meg så mye med Sommerjobben denne sommeren, at jeg allerede da bestemte meg for å lage et nytt prosjekt til vinteren, og at det skulle være snøfnugg. Tenk så herlig å lage snø som hverken er kald, blir til is, eller trengs å måkes!

Prosjektet har fått navnet HEY EY EY SNOWFLAKE (meld deg på ved å klikke på ikonet:)HEY EY EY SNOWFLAKE er et nettkurs hvor vi broderer snøfnugg. Kurset går over totalt 9 fredager i vinter med oppstart 27.12 og avslutning 21.02. Melder du deg på etter oppstart, får du alt materialet som allerede har gått ut, med en gang. 

Vi skal sy 16 snøfnugg, fnugg for fnugg. Du kan stitche dem for hånd, eller med maskin, eller en kombinasjon av begge deler. Det er det jeg skal gjøre

Vi bruker enkle teknikker som passer for alle, enten du har sydd mye eller lite. Ønsker du å legge til mer broderier, er det bare å kjøre på.  

Til slutt bruker vi fnuggene i et eller flere prosjekter. Her har vi mange muligheter – alt fra å bruke dem i små oppheng med et fnugg på hvert, applikere fnuggene på løpere og puter, eller sy ramme rundt dem og bruke dem i blokker til et teppe. Alt dette snakker vi om i den siste delen.

Det første segmentet inneholder illustrasjoner til alle de 16 snøfnuggene samt instruksjonsvideoer. Disse videoene inneholder forberedelser, teknikker, og alle stingene vi skal bruke, også hvordan du stitcher med maskinen og for hånd. De ulike stingene er også illustrert med trinn for trinn-bilder slik at alle kan følge med. Jeg maskinstitcha alle fnuggene med en gang, men du tar dem i ditt tempo.

Deretter mottar du instrukser for to fnugg hver fredag. Her viser jeg hva jeg har brodert på snøfnuggene mine.

Du syr på den måten og i det tempoet du er komfortabel med, dette skal være kos:)

 

HEY EY EY SNOWFLAKE koster 149,- pr deltager og inkluderer kursvideo(er) og illustrasjoner til 16 ulike snøfnugg.

Det er også satt opp en lukket Facebookgruppe for deltagerne i HEY EY EY SNOWFLAKE hvor vi kan dele bilder og erfaringer.

 

Når du har meldt deg inn på påmeldingssiden, mottar du en mail fra meg med bl.a. betalingsinstrukser. Du har plass på HEY EY EY SNOWFLAKE når du har betalt.  Når du har gjort det, får du en bekreftelsesmail som inneholder kursmaterialet. Deretter vil du motta mail med ukens instrukser hver fredag fram til 21.02.

Du melder deg på her (klikk på ikonet under)

 

Da håper jeg å se deg i HEY EY EY SNOWFLAKE:)

 

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

2020: Årets lengste fest!

Påmelding under Arrangementer!

Bli tryggere på å velge stoff!

Påmelding under Arrangementer!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode