Velkommen til Quilta figurer kurs!

 

Velkommen til et kjekt og litt annerledes kurs i frihåndsquilting! Kurset holdes i Mrs Moen studio i Stavanger helgen 09 og 10.11 (lørdag kl 10:00-17:00 og søndag kl 11:00-16:00).

Kurset passer for alle som har lyst til å utvide quilterepertoaret sitt; også de som ikke er så erfarne. Du får både et større bibliotek med quiltemønstre, og noen nye måter å bruke frihåndsquilting på. Vi går gjennom 3 ulike teknikker og 9 forskjellige quiltemønstre, og vi bruker dem til å quilte figurer.

Du må imidlertid kunne sette opp maskinen din for frihåndsquilting, og vite hvordan du beveger quilten under nålen, så er du helt uerfaren, anbefaler jeg deg å ta en kikk på YouTube og sjekke symaskinsmanualen din for å komme i gang.

Vi jobber hovedsakelig på prøvelapper, slik at vi kan bruke mesteparten av tiden på å quilte, og mindre tid på å sprette opp. Får vi tid, syr vi paneler som kan brukes til for eksempel puter, løpere, dekkebrikker eller veggbilder.

Jeg har mange forskjellige modeller til inspirasjon. Inkludert i kurset er kursmateriale med bilder av alle quiltemønstrene, beskrivelse av teknikkene, og fremgangsmåtene for prosjektene.

 

Kurset koster 1.200 for begge dagene og det er begrenset plass, så her er det førstemann til mølla.

Du melder deg på ved å klikke på bildet under: 

                                  

 

Velkommen på kurs:)

Nina Lise

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Trenger du litt inspirasjon til å komme igang igjen?

 

Påmeldingen finner du under Arrangementer!

2020: Årets lengste fest!

Påmelding under Arrangementer!

Bli tryggere på å velge stoff!

Påmelding under Arrangementer!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode