Bli med på nye utfordringer!
Utfordringen for 2023 heter På rekke og rad!


Dette året går vi løs på rekker og rader. Vi lager 12 forskjellige rekker som, for eksempel, blir superflotte border på en quilt. Hver rekke består av 2 deler som hver måler 12» x 6».
Vil du ha lengere rekker, lager du flere deler. Delene kan også brukes som enkeltstående blokker.
 
 
✂ Hver rekke er en teknikk, og et eget kurs. Alt sys på maskin.
 
✂ Alt blir filmet, trinn for trinn, slik at det er lett å følge med. Det følger også med skriftlige instrukser. Kurset passer derfor for alle som liker å sy:)
 
✂ Teknikkene er spennende og anvendelige, og kan også brukes hver for seg i større arbeider. Uansett kommer du til å lære masse på veien.
 
✂ Du bruker helt vanlige materialer som du allerede har liggende. Du velger selvfølgelig hvilke stoffer og farger du vil bruke:)
 

Kursene blir sendt ut i 4 deler - 30.01, 30.04, 30.07 og 30.10. Hver del inneholder 3 rekker som du monterer sammen etter siste del. Rekkene kan sys sammen på mange forskjellige måter.
 
Her er planen min – et stort teppe med en rekke i hver rad. Hver rutete del representerer en 24" bred rekke (de kommer ikke til å se sånn ut:). De mørkegrå feltene blir et eller flere stoffer.

 
På rekke og rad koster 599,- pr deltager. Medlemskapet er personlig. Er dere en gjeng som har lyst til å sy sammen, kjøper dere et kurs hver.


Ta utfordringen, og la 2023 blir et inspirerende og kreativt år!

Klikk på ikonet under, og meld deg på!

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Utfordringen for 2023: 

På rekke og rad

Klikk på bildet, og les mer!

Lær frihåndsquilting!

FRI nettkurs

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Bli med på

Sommerjobben 2023!

Klikk på bildet for å lese mer!

 

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode