Nettkurs

Jeg er så heldig å få besøke lag og grupper for å holde kurs rundt omkring, og det er alltid en utrolig kjekk opplevelse, så det kommer jeg til å fortsette med. Men, så er det sånn at reisevirksomheten min begrenser seg, og det er mange quiltere rundt om i landet som ikke har anledning til å rese på kurs av ulike årsaker som feks jobb, geografi, familie, tid, eller økonomi. Derfor har jeg begynt å lage nettkurs. 

Nettkursene mine består av videoer hvor du ser alt hva jeg gjør på pulten min, mens jeg forteller hva jeg gjør. Noen av kursene har også et detaljert kursmateriale med trinn for trinn tekst og bilder i tillegg til videoen. Prisen på kursene varierer i forhold til kurslengde og detaljgrad. Kursene passer for alle ansett om du har sydd lenge eller er nokså ny i faget.

Du kan se kursvideoen så mange ganger du ønsker; enten online når du vil og hvor du vil, eller du kan laste den ned. Jeg oppretter også Facebookgrupper for hvert kurs som åpnes når det blir mange nok deltagere. Du kan når som helst kontakte meg med spørsmål; kontaktinfo finner du i kursmaterialet

Nettkursene bestilles ved å Vippse kursavgiften til 90605630 og skrive kursnavn og mailadressen din, så sender jeg deg kursmaterialet med link til videoen.

Velkommen til kurs:)

8 gule små

 

Kontakt

Mrs Moen Stavanger 90605630 ninalise@mrsmoen.com