Velkommen til vårens vakreste eventyr!

Da er påmeldingen til Vårmysteriet 2020 offisielt åpen! Klikk på det lille bildet, så kommer du rett til påmeldingssiden!

Nå har vi skåret og sydd lappeteknikk de 3 siste mysteriene, så i vår skal vi jobbe med applikasjon. Vi forbereder delene først, og setter dem sammen og quilter dem til slutt. Teknikkene passer for alle enten du har applikert mye eller lite.

Jeg har valgt tema Vår dette året slik at sesongen blir litt lenger enn bare til påske, men designen funker også godt i sommerfarger.

 

Mrs Moen mysterier er nettkurs, hvor du lærer forskjellige teknikker. I dette Vårmysteriet lærer du bl.a. å tegne dine egne applikasjonsformer, og noen kjekke, nye vrier på gamle teknikker. Jeg viser alt trinn for trinn.

Du kan sy alt med maskin, alt for hånd, eller begge deler alt ettersom det passer for deg.

Vi jobber i et format som passer til en pute, liten duk eller veggbilde, men prosjektet funker like fint i andre størrelser og former.

 

Materialet består av både video og skriftlige instrukser som sendes via mail. Du kan se videoene så mange ganger som du vil, og de blir liggende ute lenge slik at alle kan bli ferdige.

Mysteriet blir som vanlig i 5 deler og starter opp fredag 28.02. Delene blir sendt ut over 15 dager denne gangen - fredag, mandag, fredag, mandag og fredag, slik at den siste delen sendes ut 13.03. Du tar det i ditt tempo!

Del 0 med alt det du trenger av stoffer til mysteriet, sendes ut i siste halvdel av februar.

 

Mysteriet koster NOK 119 pr deltager, og du får tilsendt betalingsinformasjonen når du har meldt deg på.

Start våren tidlig på syrommet, meld deg på her:

Snakkes:)
 

Nina Lise

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på vårens vakreste eventyr!

Påmelding under Arrangementer!

2020: Årets lengste fest!

Påmelding under Arrangementer!

Bli tryggere på å sette stoffer sammen!

Påmelding under Arrangementer!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode