Bok

Det var utrolig morsomt å jobbe med boken Gledesspredere. Cappelen Damm utlyste en konkurranse ”Vil du bli hobbybokforfatter?” og jeg tenkte at det hadde jo vært morsomt, så jeg sendte inn et forslag. Jeg hadde designet og laget små, morsomme quilter til meg selv og andre i mange år, og så for meg en bok med mange små prosjekter i ulike teknikker og materialer. Grunntanken var at prosjektene skulle være så enkle at alle kunne lage dem, og at de skulle kunne lages av restematerialer de fleste som driver med hobbyer allerede har liggende.

Gledesspredere ble akkurat det jeg ønsket; en helt upretensiøs bok med små, morsomme prosjekter i glade farger. De planlagte 20-25 prosjektene ble til 50, og hadde det vært opp til meg hadde boken vært på 300 sider så jeg hadde fått med alt. Boken inneholder et kapittel om materialer, og et om teknikkene jeg har brukt. Den er lagt opp slik at figurene kan brukes til alle slags prosjekter og lages i hvilken som helst av teknikkene, og har også et galleri med slike prosjekter.

Det å skrive boken var en utrolig lærerik prosess, og til tross for at deadlinen ble flyttet 3 måneder og livet humpet videre rundt meg gjennom hele prosessen, klarte jeg å komme i mål i god tid. Idêfasen var kort og intens, den kreative fasen noe lengre, skrivefasen hektisk, og avslutningsfasen med layout og design av boken og korrekturlesninger intens. Det er mye man vet etter å ha skrevet en bok som man gjerne skulle visst før man skrev den.

Gledesspredere, Frittgående applikasjoner. 142 sider. Utgitt på Cappelen Damm 2012. ISBN 9788202377892

Boken koster 300 inkl porto og ekspedisjon. VIPPS 300 til 90605630, skriv Gledesspredere og adressen din og om du vil ha boken signert, så kommer den i posten

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Ta deg en runde i nettbutikken for å finne ditt neste prosjekt!

Klikk på logoen, så kommer du rett dit!

Bli med på Frikvarter, 

utfordringen for 2024

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Sett farge på sommeren!

Klikk på logogen, og les om Sommerjobben

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode