KURS

Å holde kurs er noe av det kjekkeste jeg gjør, og jeg reiser ut for å holde kurs noen helger i løpet av sesongen. 

Kurstilbudet mitt er veldig variert, og kursene mine bygger på egen design og materiale. Jeg holder ofte helt ulike typer kurs i løpet av en helg, noe både jeg og deltagerne har glede av. Jeg tilbyr bl.a. en rekke kurs i ”male med fiber”-teknikk, kurs i frihåndsquilting, i fargelære, i applikasjon, og scrap quilting – alle med en liten vri. Kursene passer for alle uansett erfaringsnivå, og jeg legger vekt på at alle skal komme i mål.

Du finner noen eksempler på kursene mine under. Mer informasjon om dem og resten av kursene mine finner du i kurslisten min som du laster ned her (klikk på ikonet under): 

Jeg kan også holde kurs i alle mønstrene mine, og basert på boken min, Gledesspredere. Det er da et krav at alle deltagere må ha kjøpt mønsteret/boken.

Mulige tidspnkt på kurs det nærmeste året ligger under fanen "Ledige tidspunkt for kurs".

Jeg legger til nye kurs etterhvert; abonnerer du på nyhetsbrevet mitt, får du alle nyheter og tilbud rett i innboksen:)

Improvisasjon og collage

Impro applikasjon: Impro bobler 

Dette er et spennende, nytt kurs i improvisasjonsapplikasjon. Vi tegner enkle bobler, og lager dem om til et mønster som vi bruker til å lage en spennende og unik løper. Vi jobber kun med ensfargede stoffer, og går gjennom ting som fargevalg og en enkel improapplikasjonsteknikk.  Dette kurset passer godt sammen med fargelærekurset Fargerike light som da kjøres først.

Collage og håndsøm: Rå kylling 

Vi leker oss med saks og ensfargede stoffrester og lager morsomme kyllinger som kan brukes på puter, duker, løpere etc. Kurset passer for alle. Vi avslutter med håndsøm med enkle, effektfulle sting. 

 Collage: Fri familie 

Dette er en morsom og utfordrende workshop som passer for alle som har lyst til å leke med form og farge. Deltagerne har med stoffrester og stoffsaks, og så frihåndsklipper vi ut familiemedlemmer, del for del, til en liten quilt. Man trenger ikke ha noen erfaring med denne måten å jobbe på. 

Quilting, design og applikasjon

Frihåndsquilting: Quilta Figurer 

Quilta Figurer er et litt annerledes kurs i frihåndsquilting som gir deltagerne et større bibliotek med quiltemønstre og noen nye måter å bruke frihåndsquilting på. På kurset går vi gjennom ulike teknikker og quiltemønstre, og bruker dem til å quilte figurer. Kurset passer for alle som har lyst til å leke frihåndsquilting på en ny måte; også de som ikke er så erfarne. 

Applikasjon og quilting: Kule Fugler

Dette er et lekent og utrolig morsomt kurs. De kule fuglene utvikler helt egne personligheter etter hvert som vi jobber med dem; alle blir kule og ingen blir like.  Deltagerne velger selv hvilke fugler og prosjekt de vil sy. 

Fargelære: Fargerike light 

Vi går gjennom fargehjulet og prøver ut teorien (på en lettfattelig og hands on måte gjennom en rekke øvelser. Vi bruker en selvlaget fargesirkel og enkle figurer til å illustrere øvelsene, og leker oss deretter med å sette sammen farger. 

Male med fiber-kurs

Male med fiber-kursene er spennende kurs for de som ønsker å jobbe med andre typer fibre enn standard quiltestoffer. Jeg kaller teknikken "å male med fiber", men det er ingen maling eller pensler involvert - kun saks og symaskin. Prosessen er nesten magisk og resultatene flotte.

Rose/storm 

Vi skaper en rose, eller en storm. Vi jobber med masse ulike materialer og skaper dimensjon og bevegelse ved å legge til små detaljer. Materialpakke med det du trenger av spesielle fibre kommer i tillegg til kursavgiften, og kommer i flere varianter. 

Kvist 

Vi bygger opp et kvist-panel lag på lag. Vi ser hva som skjer der materialer møtes, hvordan vi skaper balanse, og hvordan bildet fremheves gjennom quilting. De ferdige panelene monterer vi i det deltagerne har lyst til - for eksempel vesker, puter, veggbilder etc. Deltagerne kan velge mellom flere ulike fargekombinasjoner.

Blomstereng 

Vi lager en spennende blomstereng av garn og quilter den. Teknikken er enkel og morsom og passer for alle. Det ferdige prosjektet kan brukes til puter, vesker, veggbilder etc. 

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på kreative ettermiddager!

Påmelding under Arrangementer!

Velkommen til årets hyggeligste juleforberedelser!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode