Live workshoper

Mrs Moen arrangerer en serie av live workshoper. Disse annonseres etterhvert på nettsiden, mrsmoen.com, Facebooksiden til Mrs Moen, og gjennom nyhetsbrevet Fargeglade meldinger. Live workshoper har plass til max 30 deltagere på livesendingen, men det er rom for mange flere etterpå:)

 

Slik funker Mrs Moen sine live workshoper:

Hver workshop foregår i sin helhet i en egen, lukket Facebookgruppe.

Du mottar linken til denne gruppen sammen med materiallisten når du har betalt.

Be om medlemskap med en gang, slik at du er på plass i gruppen. Gå inn i gruppen med en gang, og legg igjen en kommentar.

Les materiallisten nøye; det er viktig at du skjærer det som skal skjærers før workshopen starter.

 

På dagen for workshopen

Gå inn i gruppen minst 15 minutter før vi starter.

Alt vi gjør, skjer i denne gruppen.

Jeg legger ut en liten lydsjekk; sjekk at du se videoen og hører meg slik at vi kan gjøre ev. korreksjoner før vi starter.

 

Vi veksler mellom 3 ting gjennom hele workshopen – Samlesending, demosending og jobbetid.

Samlesending

Dette er vår versjon av at jeg ser utover det virtuelle klasserommet og sjekker at alle er med, og hører hvordan det går med dere. Let i gruppen til du ser meg snakke når vi starter opp (kommer til å ligge øverst i gruppen), og skriv en liten kommentar slik at jeg vet at du er der. Når alle er på plass, sier jeg at jeg lagrer videoen og går over til neste sending. Jeg nummererer sendingene, slik at du vet at du er på riktig samlesending.

Demosending

Dette er vår versjon av at dere kommer fram til pulten min for demonstrasjon. På disse sendingene ser du pulten min med prosjektet. Her viser og forteller jeg hva du skal gjøre. Jeg svitsjer over til demosending når jeg avslutter samlesendingen. Finn demosendingen i gruppa.  

Før jeg avslutter og lagrer demosendingen, sier jeg at du skal sette klokken på ringing på et klokkeslett hvor du skal komme tilbake til Facebookgruppa for en ny Samlesending.

Jobbetid

Dette er den tiden du skal jobbe med det jeg har demonstrert. Når klokken ringer, kommer du tilbake til gruppa, og finner den nye Samlesendingen. Gi beskjed om at du er der. Trenger du mer tid, skriver du det i kommentarfeltet, så ordner vi det. Kom tilbake, og kommenter igjen når du er ferdig.

Sånn fortsetter vi til vi er ferdige med workshopen. Det høres gjerne innviklet ut, men det funker som ethvert annet kurs – du følger med når kursleder snakker, jeg sjekker hvordan det har gått, og om dere trenger mer tid, dere stiller spørsmål hvis det er noe dere lurer på, og vi deler bilder underveis:)

 

Alle livesendingene lagres i gruppa, og du kan se dem om igjen så mange ganger du vil, også etter at workshopen er ferdig,

Du skjer forskjell på direktesendinger og lagrede sendinger slik:

Direktesending: Merket med DIREKTE i rødt i hjørnet, og det står "Mrs Moen sender direkte nå" over videoen.

Lagret sending: Det står "Mrs Moen sendte direkte" over videoen.

 

Etter workshopen

Facebookgruppen er åpen i en måned. Det er veldig kjekt om du deler det du syr på/etter workshopen, og tar en titt på det de andre har laget. Du kan hele tiden se videoene som er lagret i gruppen, men de kan ikke lastes ned.

Gikk du glipp av workshopen i første omgang, kan du ta den i ettertid:)

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på kreative ettermiddager!

Påmelding under Arrangementer!

2020: Årets lengste fest!

Påmelding under Arrangementer!

Har du lyst til å bli bedre på frihåndsquilting?

Påmelding under Arrangementer!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode