Mrs Moen

Mrs Moen er en Stavangerbasert quilter som tilbyr mange forskjellige arrangementer, kurs, mønstre og e-bøker for å inspirere deg, gi deg nye ferdigheter, og få enda mer glede av hobbyen din!
 

 

Heisan! 

Jeg heter Nina Lise Moen, og bor i Stavanger hvor jeg deler livet med en voksen datter og tre fantastiske barnebarn som fyller huset med liv en dag i uken og annenhver helg. 

Jeg har en bakgrunn innen finans, økonomi og ledelse, og holder i dag hovedsakelig på med quilting. Mrs Moen startet som en blogg, og ble etablert som foretak i april 2014 da jeg flyttet inn i nytt studio. Her holder jeg bl.a. kurs for mindre grupper i tillegg til å jobbe med modeller til mønstre og kurs. 

Quilting er både hobbyen min og jobben min. Jeg har skrevet boken ”Gledesspredere”, designer mønstre for flere magasiner, og har deltatt i quilteutstillinger og -konkurranser både nasjonalt og internasjonalt.

Mrs Moen arrangerer bl.a. mysterier et par ganger i året, og er i dag Norges største leverandør av nettkurs. Du finner dem og mønstrene mine i nettbutikken.

 

 

Ønsker du å snakke med meg, kan du ringe eller sende en e-post. Du finner kontaktinformasjonen min på denne siden: Kontakt.

Bli inspirert! 

Sign opp for Mrs Moens Fargeglade meldinger og få tips, triks og tilbud rett i mailboksen din!

Klikk på bildet under, så hører du snart fra meg:)

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Ta deg en runde i nettbutikken for å finne ditt neste prosjekt!

Klikk på logoen, så kommer du rett dit!

Bli med på Frikvarter, 

utfordringen for 2024

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Sett farge på sommeren!

Klikk på logogen, og les om Sommerjobben

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode