Mrs Moen

Jeg er en Stavangerbasert quilter som tilbyr mange forskjellige arrangementer, kurs, mønstre og e-bøker for å inspirere deg, gi deg nye ferdigheter, og få enda mer glede av hobbyen din!
 

Heisan! Jeg heter Nina Lise Moen, og bor i Stavanger hvor jeg deler livet med en voksen datter og tre fantastiske barnebarn som fyller huset med liv en dag i uken og annenhver helg. Jeg har en bakgrunn innen finans, økonomi og ledelse, og holder i dag hovedsakelig på med quilting. Jeg drev bloggen Mrs Moen i mange år, og etablerte Mrs Moen som foretak i april 2014 da jeg flyttet inn i nytt studio. Her holder jeg bl.a. kurs for mindre grupper i tillegg til å jobbe med modeller til mønstre og kurs. Bloggen har ligget stille i noen år nå, men målet er å blåse liv i den igjen ganske snart.

Quilting er mitt kreative utløp, og jeg prøver å balansere seriøse arbeider, prosjekter jeg lager for moro skyld, mønstre og kurs. Jeg har skrevet boken ”Gledesspredere”, designer mønstre for flere magasiner, og har deltatt i quilteutstillinger og -konkurranser både nasjonalt og internasjonalt.

Jeg ramlet borti quilting helt tilfeldig da datteren min var alvorlig syk, og etter 20 år synes jeg fremdeles det er like kjekt og utfordrende. Livet går i bølgedaler, og litt stoffterapi gjør det alltid bedre. Det er alltid noe nytt å oppdage, noe nytt å prøve, og noe nytt å lære. Jeg liker å jobbe med mange forskjellige farger, ting og teknikker, og de siste par årene har jeg bl.a. utforsket improvisjonsquilting sammen med et par gode venninner.

Jeg er så heldig å være med i to quiltelag; et lite på Gausel, og en større gruppe, Rogaland Quiltelag, og treffer i tillegg masse flotte quiltere når jeg drar rundt og holder kurs. Det er alltid masse farger, prating og latter; quiltedamer er veldig hyggelige folk å tilbringe tid med!

Hvis du ønsker å snakke med meg kan du ringe eller sende en e-post. Du finner kontaktinformasjonen min på denne siden: Kontakt.

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

I høst feirer jeg 20 årsjubileum som quilter. Det er noen kilometer med tråd siden!

Hva: Min første quilt

Ferdig desember 1998

Høsten kan være sur i Stavanger så er det godt å ha Pigs on blanket i sofaen!

Hva: Pigs on blanket mønster

Den perfekte fotoshooten!

Hva: Værvarsel for sommeren mønster

Hvor: venners hage

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode