Mrs Moen

Mrs Moen er en Stavangerbasert quilter som tilbyr mange forskjellige arrangementer, kurs, mønstre og e-bøker for å inspirere deg, gi deg nye ferdigheter, og få enda mer glede av hobbyen din!
 

Heisan! 

Jeg heter Nina Lise Moen, og bor i Stavanger hvor jeg deler livet med en voksen datter og tre fantastiske barnebarn som fyller huset med liv en dag i uken og annenhver helg. 

Jeg har en bakgrunn innen finans, økonomi og ledelse, og holder i dag hovedsakelig på med quilting. Jeg drev bloggen Mrs Moen i mange år, og etablerte Mrs Moen som foretak i april 2014 da jeg flyttet inn i nytt studio. Her holder jeg bl.a. kurs for mindre grupper i tillegg til å jobbe med modeller til mønstre og kurs. 

Quilting er mitt kreative utløp, og jeg prøver å balansere seriøse arbeider, prosjekter jeg lager for moro skyld, mønstre og kurs. Jeg har skrevet boken ”Gledesspredere”, designer mønstre for flere magasiner, og har deltatt i quilteutstillinger og -konkurranser både nasjonalt og internasjonalt.

 

Mrs Moen arrangerer bl.a. mysterier et par ganger i året, og tilbyr mange forskjellige nettkurs og mønstre som du finner i nettbutikken.

 

 

Hvis du ønsker å snakke med meg kan du ringe eller sende en e-post. Du finner kontaktinformasjonen min på denne siden: Kontakt.

Bli inspirert! 

Sign opp for Mrs Moens Fargeglade meldinger og få tips, triks og tilbud rett i mailboksen din!

Klikk på bildet under, så hører du snart fra meg:)

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bli med på kurs i ren quilteglede søndag 25.09.22!

Klikk på bildet, og les mer!

Bi med på årets kjekkeste og mest avslappende sommerjobb!

Klikk på bildet, og les mer!


 

 

Et årsprosjekt inspirert av norske tradisjoner. 

Klikk på bildet, og les mer!!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode