Om MEG

Jeg heter Nina Lise Moen, og bor i Stavanger hvor jeg deler livet med mannen min, en voksen datter, og to barnebarn som fyller huset vårt med liv en dag i uken og annenhver helg. Jeg har en bakgrunn innen økonomi og ledelse, og holder i dag hovedsakelig på med quilting. Jeg flyttet inn i nytt studio i april 2014 hvor jeg endelig fikk samlet alt stashet på ett sted. Her holder jeg bl.a. kurs for mindre grupper i tillegg til å jobbe med modeller til mønstre og kurs.

Quilting er mitt kreative utløp, og jeg prøver å balansere seriøse arbeider, prosjekter jeg lager for moro skyld, blogging, mønstre og kurs. Jeg har skrevet boken ”Gledesspredere”, designer mønstre bl.a. for Quiltemagasinet, og har deltatt i quilteutstillinger og -konkurranser både nasjonalt og internasjonalt. Jeg har også jobbet med et prosjekt kalt ”Make a Boob” for brystkreftsaken.

Etter drøye 18 år synes jeg fremdeles quilting er like utfordrende og kjekt. Det er alltid noe nytt å oppdage, noe nytt å prøve, og noe nytt å lære. Det kan gjøres av hvem som helst hvor som helst, og man trenger ikke mye utstyr for å komme i gang. Jeg setter også stor pris på å holde kurs, og se hvordan de ulike personlighetene kommer til uttrykk gjennom de forskjellige prosjektene.

Det er alltid masse farger, prating og latter på kursene; quiltedamer er veldig hyggelige folk å tilbringe tid med.

Hvis du ønsker å snakke med meg kan du ringe eller sende en e-post. Du finner kontaktinformasjonen min på denne siden: Kontakt.

Kontakt

Mrs Moen Stavanger 90605630 mrsmoen@yahoo.no