Mulige tidspunkt for kurs

I disse coronatider har det blitt lite reising på meg. Jeg har vært heldig som allerede jobber mye med nettkurs, og underveis har vi funnet flere nye måter å jobbe på med veldig gode resultater.. 

I vår tilbyr jeg derfor live online kurs i tillegg til de vanlige nettkursene og live workshopene jeg holder.

Det betyr at lag og grupper kan booke kurs fra kurslisten min hvor kurset blir holdt i en egen lukket Facebookgruppe. Gruppen blir åpen i det tidsrommet kurset varer + et par dager slik at alle kan bli ferdige. Jeg tar inntil 15 deltagere på disse kursene.

 

Holder du hus i Stavanger, så kan du/dere booke kurs i studioet mitt. Jeg har plass til 4-8 kursdeltagere alt etter hvilket kurs det gjelder.

 

Har dere lyst til å få meg på besøk når livet kommer tilbake til normalen, finner dere listen over mulige helger under. Jeg booker dem opp fortløpende. Jeg kan også holde kurs på dag- og kveldstid i Stavangerregionen på ukedager. Ta kontakt, så finner vi tider som passer!

 

Mulige kurshelger

Live/online kurs høst: 11.09, 24-25.09, 08-09.10, 19-20.11

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Demokurs: Winter wonder land.

Du kan dessverre ikke melde deg på mer enn en gang:)

Klikk på bildet, og les mer!

Bli med på høstens kjekkeste eventyr!

 


 

 

Finn fram førjulssteminingen!

 

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode