Mulige tidspunkt for kurs

I disse coronatider har det blitt lite reising på meg. Jeg har vært heldig som allerede jobber mye med nettkurs, og underveis har vi funnet flere nye måter å jobbe på med veldig gode resultater.. 

I vår tilbyr jeg derfor live online kurs i tillegg til de vanlige nettkursene og live workshopene jeg holder.

Det betyr at lag og grupper kan booke kurs fra kurslisten min hvor kurset blir holdt i en egen lukket Facebookgruppe. Gruppen blir åpen i det tidsrommet kurset varer + et par dager slik at alle kan bli ferdige. Jeg tar inntil 15 deltagere på disse kursene.

 

Holder du hus i Stavanger, så kan du/dere booke kurs i studioet mitt. Jeg har plass til 4-8 kursdeltagere alt etter hvilket kurs det gjelder.

 

Har dere lyst til å få meg på besøk når livet kommer tilbake til normalen, finner dere listen over mulige helger under. Jeg booker dem opp fortløpende. Jeg kan også holde kurs på dag- og kveldstid i Stavangerregionen på ukedager. Ta kontakt, så finner vi tider som passer!

 

Mulige kurshelger

Live/online kurs høst: 11.09, 24-25.09, 08-09.10, 19-20.11

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Bi med på årets kjekkeste og mest avslappende sommerjobb!

Klikk på bildet, og meld deg på!


 

 

Et årsprosjekt inspirert av norske tradisjoner, med helt nye teknikker. Ta utfordringen, og bli med!

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode