Mulige tidspunkt for kurs

Gjennom pandemien ble det lite reising på de fleste av oss. Heldigvis fant vi nye måter å jobbe på underveis, som live online kurs. 

Onlinekursene var veldig vellykket, så derfor tilbyr jeg fremdeles live online kurs i tillegg til nettkurs. Det er både rimelig, effektivt, og miljøvennlig. 

Det betyr at lag og grupper kan booke onlinekurs fra den vanlige kurslisten min. Kurset blir holdt i en egen, lukket Facebookgruppe. Jeg viser dere alt dere skal gjøre i livesendinger, og vi kan hele tiden kommunisere underveis. 

Gruppen er åpen under kurset + en uke slik at alle kan bli ferdige.

 

Holder dere hus i Stavangerdirstriktet, kan dere booke kurs i studioet mitt. Jeg har plass til 4-8 kursdeltagere alt etter hvilket kurs det gjelder.

Har dere lyst til å få meg på besøk, finner dere listen over mulige helger under. Jeg booker dem opp fortløpende. Jeg kan også holde kurs på dag- og kveldstid i Stavangerregionen på ukedager. Ta kontakt, så finner vi tider som passer!

Mulige kurshelger høst: 08-10.09, 22-24.09, 06-08.10, 20-22.10, 03-05.11, 17.19.11

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Utfordringen for 2023: 

På rekke og rad

Klikk på bildet, og les mer!

Lær frihåndsquilting!

FRI nettkurs

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Bli med på

Vårmysteriet 2023!

Klikk på bildet for å lese mer!

 

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode