Mulige tidspunkt for kurs

 

Kurshelger

Har dere lyst til å få meg på besøk, finner dere listen over mulige helger under. Jeg booker dem opp fortløpende. Jeg kan også holde kurs på dag- og kveldstid i Stavangerregionen på ukedager. Ta kontakt, så finner vi tider som passer!
 

Ledige helger vår 2024: 26-28.01, 09-11.02, 23-25.02, 08-10.03, 05-07.04

 

Lokale kurs

Holder dere hus i Stavangerdirstriktet, kan dere booke kurs i studioet mitt. Jeg har plass til 4-8 kursdeltagere alt etter hvilket kurs det gjelder.

 

Live online kurs

Gjennom pandemien ble det lite reising på de fleste av oss. Heldigvis fant vi nye måter å jobbe på underveis, som live online kurs. 

Onlinekursene var veldig vellykket, så derfor tilbyr jeg fremdeles live online kurs i tillegg til nettkurs. Det er både rimelig, effektivt, og miljøvennlig. 

Det betyr at lag og grupper kan booke onlinekurs fra den vanlige kurslisten min. Kurset blir holdt i en egen, lukket Facebookgruppe. Jeg viser dere alt dere skal gjøre i livesendinger, og vi kan hele tiden kommunisere underveis. 

Gruppen er åpen under kurset + en uke slik at alle kan bli ferdige.

 

 

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Ta deg en runde i nettbutikken for å finne ditt neste prosjekt!

Klikk på logoen, så kommer du rett dit!

Bli med på Frikvarter, 

utfordringen for 2024

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Sett farge på sommeren!

Klikk på logogen, og les om Sommerjobben

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode