Mrs Moen Påskemysterium 2019

16.01.2019 12:38

 

Da er påmeldingen åpen for årets påskemysterium!

Påskemysteriet går over totalt 5 fredager i mars med oppstart 01.03. Vi skal sy en påskeløper, men designen kan også brukes til å lage to puter med litt endringer, eller brukes som blokker i et større arbeid. Jeg har laget modellen min av stoffrester, men det er helt opp til deg hvor mange stoffer du ønsker å bruke til de ulike delene.

Vi skjærer stoffene den første uken, og så pusler vi delene sammen uke for uke. Jeg har filmet alt det jeg gjør, og du får også med skrevne instrukser med illustrasjoner så du enkelt kan følge med når du syr selv:)

 

Påskemysteriet koster 119,- pr deltager. Det er mindre enn et mønster, og alt mysteriematerialet er ditt til odel og eie slik at du får beholde både kursdokumentene og tilgangen til videofilene også etter at vi er ferdige. Jeg har valgt å gjøre det på denne måten av flere årsaker – det er mindre arbeidskrevende for meg å administrere, det gir et større spillerom mht design og teknikker, og gir mer verdi til dere - det er simpelthen verdt det:) Som på Julemysteriet, blir det en lukket Facebookgruppe for deltagerne.

Når du har meldt deg inn på påmeldingssiden, mottar du en mail fra meg med bl.a. betalingsinstrukser. Du har ikke plass i mysteriet før du har betalt.  Når du har gjort det, vil du, på hver fredag i mars, motta en mail med ukens instrukser. Den blir også postet i Påskemysteriumgruppa.

 

De som var med på Julemysteriet har allerede fått melde seg inn, så gruppen nærmer seg halvfull allerede. Teknikkene passer for alle, enten du har sydd mye eller lite, kan lages av ting du allerede har og syes på maskin.

 

Du melder deg på påskemysteriet ved å klikke på ikonet under

 Er det noe du lurer på, kan du sende en mail til ninalise@mrsmoen.com.Snakkes:)

Nina Lise
 

Tilbake

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Ta deg en runde i nettbutikken for å finne ditt neste prosjekt!

Klikk på logoen, så kommer du rett dit!

Bli med på Frikvarter, 

utfordringen for 2024

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Sett farge på sommeren!

Klikk på logogen, og les om Sommerjobben

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode