Mrs Moen tar utfordringen!

17.01.2019 09:11

'

 

Mrs Moen tar utfordringen!

Jeg har bestemt meg for å gjøre nye ting i 2019! Jeg har valgt ut 12 forskjellige temaer og teknikker som jeg har lyst til å lære meg, og inviterer deg til å være med fordi det er ekstra kjekt å lære sammen! Det blir litt som et mysterium møter en utfordring møter et minikurs, med en ny utfordring og et nytt minikurs hver måned.

I tillegg til 12 månedlige minikurs i løpet av 2019, får du et gratis demokurs "Silhuettapplikasjon - Winter wonderland" hvis du bestiller og betaler før jul!

Abonnement

Mrs Moen tar utfordringen er en abonnementstjeneste. Du kan velge mellom halvårs- og helårsabonnement, begge starter i januar. Skulle du ønske å hoppe på senere, går det bra så lenge det er plass, men du må betale for de kursene som allerede har vært, siden kursmaterialet kommer til å være tilgjengelig:)

 

Hvordan funker det?

Hver måned i 2019, på den første fredagen i måneden, mottar du månedens utfordring med et minikurs. Dette blir sendt ut via mail, slik at du kan beholde kursmaterialet til senere bruk. Kursmaterialet blir en miks av skriftlige instrukser og video. Du får ikke vite hvilke teknikker vi skal jobbe med på forhånd:) Det er ingen tidsfrister eller krav til at du skal sy alle utfordringene, men jeg anbefaler deg å prøve alle. Du vet aldri om det kan bli en ny yndlingsteknikk før du har prøvd!

 

Hvem passer det for?

Teknikkene passer for alle, enten du har sydd mye eller lite. Alle utfordringene kan lages av ting du allerede har. Alt du trenger, er typiske quiltematerialer og -verktøy som stoff, vatt, vliesofix, tråd, skjæreutstyr, symaskin etc. Det blir hovedsakelig maskinsøm dette året.

 

Hva skal vi sy?

Vi skal sy prøver. Størrelsen kan være så liten som grytekluter, eller dekkebrikker – det blir opp til deg! Du kan også lage utfordringene dine som quilt as you go blokker, og montere dem sammen til slutt. Alt dette snakker vi mer om når vi går i gang.

 

Facebookgruppe

Jeg har opprettet en Facebookgruppe som heter ”Mrs Moen tar utfordringen”. Dette blir en lukket gruppe når vi starter. Gruppen er et sted hvor vi kan dele bilder, spørsmål og diskusjoner. Jeg kommer også til å poste utfordringene her. Det er ikke nødvendig å være på Facebook for å delta i utfordringen!

 

Hva koster det?

”Mrs Moen tar utfordringen” koster 300 for et halvt år (bare 50 kr pr måned/kurs for 6 kurs), eller 500 for et helt år (bare 41,67 kr pr måned/kurs for 12 kurs!). 

 

Ja, dette har jeg lyst til! Hvordan blir jeg med?

Det er et begrenset antall plasser. Du kan sikre deg plassen din allerede nå ved å melde deg på listen i linken under, og betale med en gang:

https://mailchi.mp/4b03b878d542/8ao0mpjf6x

I bekreftelsesmailen du mottar når du har meldt deg på, står bl.a betalingsinformasjonen. Du står fritt til å melde deg av fram til at du har betalt, etter dette er det ingen refusjon. Merk at du ikke har plass på utfordringen før du har betalt!

 

Velkommen til et spennende, lærerikt år!

Nina Lise

Mrs Moen

Tilbake

Kontakt

Mrs Moen
Stavanger

90605630

Utfordringen for 2023: 

På rekke og rad

Klikk på bildet, og les mer!

Lær frihåndsquilting!

FRI nettkurs

Klikk på bildet for å lese mer

 


 

 

Bli med på

Vårmysteriet 2023!

Klikk på bildet for å lese mer!

 

© 2014 Alle rettigheter reservert, Nina Lise Moen

Drevet av Webnode